Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti

Zaključni izpit 

 

 

Zaključni izpit predstavlja zaključek šolanja pri vseh SPI programih ( triletni program). 

 

Prijavo na zaključni izpit za izbrani rok  lahko opravite še preden imate opravljene vse izpite, vendar jih morate pozitivno opraviti do roka za odjavo. 

Zaključni izpit | Javni Zavod Cene Štupar

Zaključni izpit | Javni Zavod Cene Štupar

Zaključni izpit opravljajo tisti kandidati, ki se šolajo v programih za pridobitev IV. stopnje izobrazbe. K zaključnemu izpitu lahko pristopite, ko imate opravljene vse obveznosti.

PISNI DEL

10. 2. 2025 /PONEDELJEK/

 

USTNI DEL

11. 2. 2025 – 4. 3. 2025

 

SEZNANITEV Z USPEHOM IN PODELITEV LISTIN

7. 3. 2025 /PETEK/

Ulica Ambrožiča Novljana 5

razglasitev rezultatov in podelitev listin: od 13.30 do 14.30

 

2. IE TRGOVEC – PRODAJALEC, GASTRONOM HOTELIR, ADMINISTRATOR, BOLNIČAR NEGOVALEC

► zadnji rok za prijavo teme za izdelek oziroma storitev → 17. 12. 2024

► zadnji rok za oddajo poročila → 28. 1. 2025

 

TEME, ZBIRNO MAPO in ostale informacije za 1. in 2. izpitno enoto (obrazci, vloga za odobritev teme in naslova, dispozicija, navodila za izdelavo poročila…) dobite na lokaciji zavoda Ulica Ambrožiča Novljana 5 (tajnica za zaključni izpit). Dokumentacija je dostopna tudi v e indeksu. Ena konzultacija z mentorjem je obvezna.

 

 

OSTALI POMEMBNI DATUMI:

► ZADNJI ROK ZA PRIJAVO NA ZI → 9. 1. 2025

► ZADNJI ROK ZA PISNO ODJAVO → 5. 2. 2025

► ROK ZA PREDLOŽITEV DOKAZIL O IZPOLNJEVANJU POGOJEV (izpiti  in delovna praksa) → 5. 2. 2025

► OBVESTILO, DA KANDIDAT NE IZPOLNJUJE POGOJEV → 5. 2. 2025

 

Prijava na zaključne izpite mora biti vsaj 30 dni pred začetkom zaključnih izpitov na Ul. Ambrožiča Novljana 5 v Ljubljani. Točen razpored ustnih izpitov po predmetih in datumih bomo vsem prijavljenim pravočasno poslali po pošti.

 

V skladu s 6. členom Pravilnika o zaključnem izpitu (Ur. L. RS št. 56/08), je oproščen opravljanja SLOVENŠČINE (na narodno mešanem območju italijanščine oziroma madžarščine) le tisti kandidat, ki je pri tem predmetu v zaključnem letniku ocenjen z oceno odlično (5).

 

PRIPRAVE BODO V JANUARJU 2024, PRIJAVITE SE NA ULICI ABROŽIČA NOVLJANA 5

PISNI DEL

3. 6. 2025 /TOREK/

 

USTNI DEL

4. 6. 2025 - 18. 6. 2025

 

SEZNANITEV Z USPEHOM IN PODELITEV LISTIN

23. 6. 2025 /PONEDELJEK/

Ulica Ambrožiča Novljana 5

razglasitev rezultatov in podelitev listin: od 13.30 do 14.30

 

2. IE TRGOVEC – PRODAJALEC, GASTRONOM HOTELIR, ADMINISTRATOR, BOLNIČAR NEGOVALEC

► zadnji rok za prijavo teme za izdelek oziroma storitev → 17.12.2024,  3. 4. 2025 (rezervni dat.)

► zadnji rok za oddajo poročila → 6. 5. 2025

 

TEME, ZBIRNO MAPO in ostale informacije za 1. in 2. izpitno enoto (obrazci, vloga za odobritev teme in naslova, dispozicija, navodila za izdelavo poročila…) dobite na lokaciji zavoda Ulica Ambrožiča Novljana 5 (tajnica za zaključni izpit). Dokumentacija je dostopna tudi v e indeksu. Ena konzultacija z mentorjem je obvezna.

 

OSTALI POMEMBNI DATUMI:

► ZADNJI ROK ZA PRIJAVO NA ZI → 6. 5. 2025

► ZADNJI ROK ZA PISNO ODJAVO → 29. 5. 2025

► ROK ZA PREDLOŽITEV DOKAZIL O IZPOLNJEVANJU POGOJEV (izpiti  in delovna praksa) → 29. 5. 2025

► OBVESTILO, DA KANDIDAT NE IZPOLNJUJE POGOJEV → 29. 5. 2025

 

Prijava na zaključne izpite mora biti vsaj 30 dni pred začetkom zaključnih izpitov na Ul. Ambrožiča Novljana 5, v Ljubljani. Točen razpored ustnih izpitov po predmetih in datumih bomo vsem prijavljenim pravočasno poslali po pošti.

 

V skladu s 6. členom Pravilnika o zaključnem izpitu (Ur. L. RS št. 56/08), je oproščen opravljanja SLOVENŠČINE (na narodno mešanem območju italijanščine oziroma madžarščine) le tisti kandidat, ki je pri tem predmetu v zaključnem letniku ocenjen z oceno odlično (5).

 

PRIPRAVE BODO V MAJU 2024, PRIJAVITE SE NA ULICI ABROŽIČA NOVLJANA 5

PISNI DEL

20. 8. 2025 /SREDA/

 

USTNI DEL

21. 8. 2025 -  4. 9. 2025

 

SEZNANITEV Z USPEHOM IN PODELITEV LISTIN

9. 9. 2025 /TOREK/

Ulica Ambrožiča Novljana 5

razglasitev rezultatov in podelitev listin: od 13.30 do 14.30

 

2. IE TRGOVEC – PRODAJALEC, GASTRONOM HOTELIR, ADMINISTRATOR, BOLNIČAR NEGOVALEC

► zadnji rok za prijavo teme za izdelek oziroma storitev → 17.12.2024, 3. 4. 2025 (rezervni dat.)

► zadnji rok za oddajo poročila → 23. 6. 2025

 

TEME, ZBIRNO MAPO in ostale informacije za 1. in 2. izpitno enoto (obrazci, vloga za odobritev teme in naslova, dispozicija, navodila za izdelavo poročila…) dobite na lokaciji zavoda Ulica Ambrožiča Novljana 5 (tajnica za zaključni izpit). Ena konzultacija z mentorjem je obvezna.

 

OSTALI POMEMBNI DATUMI:

► ZADNJI ROK ZA PRIJAVO NA ZI → 8. 7. 2025

► ZADNJI ROK ZA PISNO ODJAVO → 18. 8. 2025

► ROK ZA PREDLOŽITEV DOKAZIL O  IZPOLNJEVANJU POGOJEV (izpiti  in delovna praksa) → 18. 8. 2025

► OBVESTILO, DA KANDIDAT NE IZPOLNJUJE POGOJEV → 18. 8. 2025

 

Prijava na zaključne izpite mora biti vsaj 30 dni pred začetkom zaključnih izpitov na ul. Ambrožiča Novljana 5, v Ljubljani. Točen razpored ustnih izpitov po predmetih in datumih bomo vsem prijavljenim pravočasno poslali po pošti.

 

V skladu s 6. členom Pravilnika o zaključnem izpitu (Ur. L. RS št. 56/08), je oproščen opravljanja SLOVENŠČINE (na narodno mešanem območju italijanščine oziroma madžarščine) le tisti kandidat, ki je pri tem predmetu v zaključnem letniku ocenjen z oceno odlično (5).

 

PRIPRAVE BODO V MAJU 2024, PRIJAVITE SE NA ULICI ABROŽIČA NOVLJANA 5

 

Tanja Zakotnik Jeršin

041 606 057

tanja.jersin@cene-stupar.si

 

Informacije

Branka Bricl

041 606 285

branka.bricl@cene-stupar.si

 

Tanja Zakotnik Jeršin

041 606 057

tanja.jersin@cene-stupar.si

 

Nika Rant

030 649 891

nika.rant@cene-stupar.si

 

Informativna prijava

Ime in priimek

Datum rojstva

Občina bivanja

E-naslov

Telefon

Sporočilo

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih